Egy fekete felsöt semmiképpen nemtudok átfesteni más szinűre ruhafestékkel? Nem probálta még senki?
Figyelt kérdés
2009. aug. 27. 09:05
2/7 anonim válasza:
de.
vannak olyan textilfestékek, amik sötét alapra valók.
nemtudom, hogy hol laksz, de budapesten az üllői úton [nemtudom hány szám pontosan bocsi:S] de van arra egy nagy díszes épület, és ott lehet kapni ilyen festéket. azthiszem 18, de nem biztos :S
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
Sajna vidéken lakok, de majd körbe nézek hátha itt is lehet kapni!:)
2009. aug. 27. 09:34
4/7 anonim válasza:
Nekem szürkével működött a dolog, sok-sok hipózás után textilfesték, nem lett ugyan ökéletes, de farsangra kellett, a célnak megfelelt.
5/7 anonim válasza:
Igen én is a hipózást, és utána a festést ajánlom... Bár lehet nagyon elvékonyodik az anyag tőle.
6/7 anonim válasza:
Szia !
Az Iberia textilfesték családban létezik olyan, hogy textil színtelenítő, én inkább ezt ajánlom a hypo helyett, mert a hypo nagyon erős vegyszer és keményen odatesz a textília szerkezetének.
A színtelenítés azért fontos, mert egy anyag bizonyos mennyiségű festékszemcsét tud magához kötni, többet nem. Helyet, lehetőséget kell teremteni egy új szín szemcséinek a megtapadásához.
7/7 anonim válasza:
be lehet festeni. egyik ismerősöm utálja a fekete színt és a fekete ruháit beszokta festeni ruhafestékkel. de nem lesz olyan világos színe. pl: a piros festékkel befestett dolgok inkább bordó színűek lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!