Szinházba milyen ruha? Ez jó lesz?
Figyelt kérdés
Holnap megyek színházba arra gondoltam cicanaci+kötött ruha. ez jó ? vagy a cicanaci durva lenne?a kötött ruha sötét szürke és a fenekemet teljesen eltakarja. az jo? 14/L2013. jan. 4. 21:29
2/10 anonim válasza:
Abba a nyúlós tak*nyba,nem illik színházba menni!
Inkább valami sötét farmer,vagy fekete nadrág,de nem olyan....
4/10 anonim válasza:
Elegánsan illik színházba menni.
5/10 anonim válasza:
Cica naci legfeljebb a suliba jó, de színházba rendes ruhában illik menni. A kötött felsőhöz egy hosszabb szoknya, vagy egy szép nadrág.
6/10 A kérdező kommentje:
Az a gáz hogy nincs se sötét farmergatyám (csak világoskék,színes) se elegáns nadrágom. szoknyát nem hordok a csülkeim miatt(kövér vagyok) . mit tegyek?
2013. jan. 4. 21:49
7/10 anonim válasza:
hát a "csülkeidhez" a cica nadrág sem illik.
mindegy, vedd fel, de akkor elegáns cipő legyen hozzá.
8/10 anonim válasza:
És évnyitóra miben szoktál menni.
Szerintem sem ez a legjobb öltözet színházba.
9/10 anonim válasza:
Mondjuk már este van, meg végül is nem olyan rossz. Akkor szerintem menj abba. Mást úgy se nagyon tudsz.
(előző voltam)
10/10 A kérdező kommentje:
öm.. én évnyitóra egy babakék naci és egy tök jó inget vettem fel. a tanárok még megis dicsérték milyen jo ! :) mind1 keresek valamit,valami elegánsabbat hátha találok növeremnél.
2013. jan. 4. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!