Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Rendelt már valaki ebay shopról?

Rendelt már valaki ebay shopról?

Figyelt kérdés
több 'üzlet' van, melyik a legmegbízhatóbb?:) milyen tapasztalataitok vannak ezzel kapcsolatban??

2013. jan. 4. 20:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Tesóm rendelt már,de nem vagyunk jó véleménnyel róla,mert júliusban rendeltünk és november végén jött meg. :/
2013. jan. 4. 21:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Már vagy 3 éve rendszeresen rendelek ebay-ről mindenféle dolgokat. Eddig minden megérkezett 1 hónapon belül. Semmivel nem volt gondom még. Leszámítva néhány árunak a minőségét. Pl. "vastag pulcsi" ami papírvékony anyagú volt, de amint megkaptam írtam is az eladónak hogy mi a fene ez... visszafizette az árát.
2013. jan. 4. 21:07
 3/4 mmano88 ***** válasza:

Én is rendeltem már többször ebay-ről. Egyszer volt hogy nem jött meg a termék, de azt vissza is fizették.

Én meg vagyok velük elégedve. Bár a minőség tényleg nem a legjobb...

2013. jan. 4. 21:34
 4/4 anonim válasza:

Nekem nem volt eddig rossz tapasztalatom ilyen üzletekkel -- ezek ugyanolyanok, mint bármely netes bolt, csak épp az eBay-re is felteszik a dolgaikat.

Egyszer volt, hogy a rendelés sokat késett, de az nem az üzlet hibája volt, hanem az enyém, ugyanis nem vettem észre, hogy épp valamilyen munkaszünetet tartottak, amikor rendeltem tőlük. De mikor visszajöttek, rögtön el is küldték a csomagot.

Mondjuk az furcsa volt, hogy egyszer miután egy angol shop-ból rendeltem, kiírták, hogy többet nem szállítanak Magyarországra... hmm... de legalább ők is elküldték a terméket, és csak aztán tettek fel minket a "tiltólistára".

2013. jan. 6. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!