Fekete alapon türkiz csíkos inghez milyen nyakkendő illik?
Figyelt kérdés
Én arra gondoltam, hogy egyszínű türkiz. Szerintem az nagyon szép lenne. Esetleg van más ötletetek?2013. jan. 4. 18:22
1/3 anonim válasza:
Ha a türkiz csíkok inkább türkízzé teszik az inget akkor fekete nyakkendő,ha inkább feketés az ing akkor türkíz színű :)
2/3 anonim válasza:
Sejemfényű türkíz, vagy középszürke. A fekete mindenképpen kerülendő! Csak temetésen illik.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nagyon vékonyak a csíkok, úgyhogy összességében inkább fekete mint türkiz. Akkor ez lesz :-) A szürke is nagyon szép lenne, vagy még amire gondoltam az a selyemfényű drapp. Mondjuk így most nehéz elképzelni, de úgyis megrendelni szeretném, nem fogom tudni személyesen megnézni.
2013. jan. 4. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!