H rendelek egy cicanacit a BlackMilk Chlothing-rol akkor mennyi lesz osszesen? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Szeretnek rendelni egy cicanadrágot mint ahogy mar írtam, mivel nemsokára itt a szülinapom:)
75$ az ára, es azt szeretnem kérdezni hogy ha megrendelem akkor összesen mennyi lenne?
Meg ha valaki már rendelt onnan és ha tud mondani valami hasznosat akkor hálásan megköszönöm:)
2013. jan. 3. 20:52
1/2 anonim válasza:
Boldog szülinapot előre is :) Bocsi a sok kerekítés miatt, de remélem nem számoltam félre semmit.
75 aud -> 17 500ft
szállítás 18 aud -> 4200ft
eu-n kívűlről érkező csomaghoz hozzáadódik a rendelés+szállítás 27%-a -> 5800ft
Szóval 27 500ft körül, kicsit több/kevesebb pár forinttal. Szerintem nem éri meg, még ha szuper minőségű is közel 30 ezret kiadni érte. Nem tudom melyik nadrágot nézted ki, talán únión belül keress hasonlót.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm sokat segítettél:D
2013. jan. 4. 00:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!