Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan öltözzek, hogy csinos...

Hogyan öltözzek, hogy csinos legyek, de ne kihívó?

Figyelt kérdés
Szeretnék csinosan öltözködni, de nem szeretnék úgy, mint a plázacicák.. és úgy sem, hogy mindenem kilegyen, csak azért, hogy a fiúk megbámuljanak.
2009. aug. 26. 17:39
 1/5 anonim ***** válasza:
86%

szerintem ez függ attól is, hogy milyen stílusú ruhákat szeretsz és mik állnak jó. személy szerint én se szeretem a kihívó öltözetet, olcsónak találom...

csak az én példámat írom, h miket szeretek, ill jó ez a mostani divat is, én szeretem a legging-et hosszú felsőkkel, laza pólók, mellény, amit kb mindenhez hordok, csőgatya, tornacipő, bokacsizma, széles öv, hosszú (ezüst)nyaklánc, sál minden mennyiségben, esetleg feldobom 1 kalappal is, kb ez az angolos-ausztrálos feeling, ami nekem bejön. divatos és abszolút nem kell hasadig kivágott felsőben mászkálni...olyan égő az...sztem legalábbis...

2009. aug. 26. 17:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Vagy egész ruhákat amik térdig, vagy kicsivel felette érő. És övvel feldobhatod.

2009. aug. 26. 18:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

én simán felveszek egy leggingset egy hosszú pólóval és egy magassarkúval. szerintem nem túlságosan kihívóan, megnéznek a pasik pedig nem látszik ki semmim csak egy kicsit testhezálló. nem vagyok plázacica, de szeretek lányosan öltözni és úgy érzem, hogy ez az én stílusom:)

nézegess a google- ban. angol nyelven írj be mindenfélét akkor sokmindent kiad:)

2009. aug. 26. 19:15
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek.

Én inkább a csajos ruhákat zseretem, szeretek nőiesen öltözni.

2009. aug. 26. 20:26
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha jó alakod van akkor feszülős de egyszerű hosszú nadrág és felső!

a nadrág lehet térdigérő is

nöi edzőcipő

kibontott haj!

szolid smink, épp hogy csak látszon!

rövidre nyírt lekerekített egyenesre reszelt ápoltságot sugalló körmök !

minimális parfüm!

kicsi ezüst fülbevaló ami nem lóg, mondjuk vmi motívumos egyszerü.

2009. aug. 26. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!