Hogyan öltözzek, hogy csinos legyek, de ne kihívó?
szerintem ez függ attól is, hogy milyen stílusú ruhákat szeretsz és mik állnak jó. személy szerint én se szeretem a kihívó öltözetet, olcsónak találom...
csak az én példámat írom, h miket szeretek, ill jó ez a mostani divat is, én szeretem a legging-et hosszú felsőkkel, laza pólók, mellény, amit kb mindenhez hordok, csőgatya, tornacipő, bokacsizma, széles öv, hosszú (ezüst)nyaklánc, sál minden mennyiségben, esetleg feldobom 1 kalappal is, kb ez az angolos-ausztrálos feeling, ami nekem bejön. divatos és abszolút nem kell hasadig kivágott felsőben mászkálni...olyan égő az...sztem legalábbis...
én simán felveszek egy leggingset egy hosszú pólóval és egy magassarkúval. szerintem nem túlságosan kihívóan, megnéznek a pasik pedig nem látszik ki semmim csak egy kicsit testhezálló. nem vagyok plázacica, de szeretek lányosan öltözni és úgy érzem, hogy ez az én stílusom:)
nézegess a google- ban. angol nyelven írj be mindenfélét akkor sokmindent kiad:)
Köszi mindenkinek.
Én inkább a csajos ruhákat zseretem, szeretek nőiesen öltözni.
Ha jó alakod van akkor feszülős de egyszerű hosszú nadrág és felső!
a nadrág lehet térdigérő is
nöi edzőcipő
kibontott haj!
szolid smink, épp hogy csak látszon!
rövidre nyírt lekerekített egyenesre reszelt ápoltságot sugalló körmök !
minimális parfüm!
kicsi ezüst fülbevaló ami nem lóg, mondjuk vmi motívumos egyszerü.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!