Kötött pulcsi+cicanadrág. Ez így gáz?
Figyelt kérdés
Szerintetek gáz,ha ilyen bő kötött pulcsit felveszek egy cicanadrággal?
15/L
2013. jan. 3. 16:30
1/10 anonim válasza:
attol fugg milyen. keresel hasonlo kepet?
2/10 A kérdező kommentje:
2013. jan. 3. 16:37
3/10 A kérdező kommentje:
Találtam egy jobb képet,majdnem ugyanilyen,mint ez:
2013. jan. 3. 16:40
5/10 anonim válasza:
Vedd fel együtt, nézz a tükörbe. Ez sokat segíthet eldönteni. Nekem alapból nem tetszik ez az ősrégi fajta kötött pulcsi, a cicanadrág meg csak egy harisnya, magában édes kevés, mintha elfelejtenél felvenni szoknyát, nadrágot hozzá.
6/10 anonim válasza:
en is volt hogy hasonlo feketevel felvettem. ahhoz volt koto a derekanal. te is tegyel ovet mindenkepp, azt hogy hova, az az alakodtol fugg.
7/10 anonim válasza:
"cicanadrág meg csak egy harisnya"
A cicanadrág meg a harisnya két teljesen különböző ruhadarab.
A harisnyát szoknyához találták ki, az női ruhadarab, míg cicagatyát NADRÁG alatt viselik a hidegben (férfiak és nők is hordhatják).
9/10 anonim válasza:
Nem rossz, ha a pulcsi elég hosszú, hogy eltakarja a feneked. Ha rövidebb, akkor gáz szerintem.
10/10 anonim válasza:
7-es:
A cicanadrágra nem nadrágot, hanem hosszú pulcsit szoktak venni. A férfiaknál pedig azt a ruhát jégeralsónak hívják.
Kérdező:
Szerintem nem rossz, bár együtt felvéve jobban el lehetne dönteni. Ha tudsz, akkor küldj olyan képet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!