Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy-hogy a gyerekeknél...

Hogy-hogy a gyerekeknél ennyire hamar elkezdődik ez a divatozás?

Figyelt kérdés
Én úgy emlékszek hogy az én gyerekkoromba ez még nem kezdődött ilyen hamar, de nem egyszer láttam olyan 9-12 éves gyerekeket, hogy tök divatosan, voltak felöltözve. Nár mint látszott hogy meg van válogatva a viselet, nem csak amit a szüleik rádobáltak.
2013. jan. 2. 19:51
 1/3 anonim válasza:
TV, internet. Ott látják a példát, amit követnek. Aki nem követi, azt kiközösítik. Senki sem akar csúfolódás tárgya lenni, így 9-12 évesen én inkább a rosszul berögzült divathoz való görcsös tartozást látom az oknak, semmint azt, hogy öngamának feleljen meg, vagy mert valóban ez és ez tetszik neki. Anno inkább a funkció volt a fontos ilyen idős korban, persze akkor is megvoltak a divatok, akkor is csúfolhattak valakit a cifra kötött pulcsijáért, de nem volt ennyire erősen zúduló áradat.
2013. jan. 2. 20:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyi idős vagy, de régebben azért nem is volt ilyen nagy választék. Nézem a régi fényképeket, és csak nevetek, miket hordtunk anno, nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek is. Ma már millió üzlet van, sokkal fontosabb lett a külső, mint mondjuk 30 éve. És gyakran a szülők öltöztetik fel így a gyerekeket, hisz a sajátját mindenki szépnek szeretné mutatni.
2013. jan. 3. 14:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Dehogynem. Nem volt mindegy milyen cipőd van, milyen farmerod.
2016. jún. 24. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!