Ebben a ruha összeállításban meg fog akadni rajtam a szeme?
Ma találkozom egy sráccal, és egy krémszínű térd fölé érő szoknyát, dekoltát felsőt (vagy szürkét, vagy kéket vagy narancssárgát) és egy papucsot akarok felvenni, leheletnyi sminkkel.
Fiúk, ti mit szólnátok, ha egy lány így jelenne meg nálatok? Ez így jó?
nem értek egyet az utolsóval(bocsi),mert a dekoltált felsőhöz nem igazán lenne jó miniszoknya.Az úgy már k.rvás,hogy alul-felül mutatja magát annyira:D
Szóval szerintem jó ez az összeállítás:)
Biztos csini leszel!
Sok sikert a fiúnál!
lehetnél egy kicsit "vadabb is" persze ha te ezt a stílust szereted
sminkből szerintem sem kell sok
hát csak az alakodtól függ, hogy jól áll -e neked a ruha. én általában végigpróbálom az összes ruhám mire kiválasztom a megfelelőt, sokat gondolkodom az összeállításokon (pl. melyik nadrád melyik pólóval, melyik cipővel néz ki jól)
én a helyedben kerítenék magamnak legközelebbre egy leggingset. nekem csak hasonló van, de magassarkúval és egy kicsivel hosszabb pólóval (fehér) és rá egy párducmintás nagyon kivágott felső (csak másik póló fölé lehet venni) nagyon jól néz ki és szerintem nem kelt k.rvás hatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!