Megérni venni egy ilyen inget?
Figyelt kérdés
Ez lenne az: [link]
Nekem nagyon tetszik csak nem tudom hogy megvegyem-e.Meg hogy milyen színben kéne ,azt sem tudom.A fekete elég elegáns de van egy pár fekete cuccom a fehérre meg nagyon kell vigyázni(ugyanúgy a többire is igaz) és elég nekem egy fehér felső.
16F 190cm ha számít.
2013. jan. 2. 08:34
1/10 anonim válasza:
Vedd meg, nagyon elegáns, és sexi ! 26/L
Szerintem a sötétkéket ! JÓ az izlésed ! :DD
3/10 anonim válasza:
A kék tényleg nagyon jó és maga az ing is tetszik! :)
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a támogatást,megveszem. :D A piros nem jó?Anya azt mondja hogy azt vegyem meg. :D
Csak azt furcsálltam hogy 20-nap mire kihozzák...mondjuk nem előre fizetős szóval teljesen mindegy.
2013. jan. 2. 13:10
6/10 anonim válasza:
nekem pirosba is tetszik! Sőt szerintem jobb is mint a sötétkék!
7/10 mmano88 válasza:
Nekem is a sötétkék tetszik, de a piros sem rossz.
Egyébként nagyon jó!
24N
8/10 anonim válasza:
a piros is jó. amúgy azért 20 nap, mert külföldről rendelik.
9/10 anonim válasza:
Én azt mondom hogy kék, vagy fekete.
Azért tart addig míg kihozzák, mert Kínából rendelik(e-bay tele van ezekkel..).
10/10 anonim válasza:
Nekem mindegyik tetszik, tényleg jó ingek! Lehet majd én is veszek egy ilyet. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!