Hol lehet csipkét venni? Szeretnék varrni a trikómra pár csíkot.
Sziiia,
ha pesti vagy a körúton vannak olyan boltok, hogy megbolondultunk, meg ilyenek, én múlt héten voltam egyben ami a király utca és az oktogon között van, király utca felől a jobb oldalon.
komolyan klassz dolgokat lehet kapni de a jászain is a meki oldalán. 390ft/méter, szerintem nagyon megéri.
rövidárubolt... ha mondjuk a 4,6-os vonalán mondhatok akkor a ferenc körúton van egy nagyon jó, én is ott szoktam venni... pont a két villamosmegálló között van (a corvin és az azelőtti ha híd felől jössz megállók között)... nem tudomo a nevét mert nincs kiírva, csak hogy rövidárubolt de ilyen pirosra vagy bordóra (kettő között) van festve kívülről és egy kapu mellett van... még pontosabban egy kapu meg valamilyen cipőbolt között... :D
nagyon szeretem azt a boltot szerintem a választék is nagy... (el nem tudom képzelni hogyan nyomorítottak arra a kis helyre annyi dolgot...)
ja várjál... az előzőek válaszából a csipkére mint anyagra gonodltál akkor ott nem lehet venni... csak csipke mint amit ruhák szélére lehet varrni, olyat lehet ott venni
az előző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!