Hol találhatok ilyen nadrágot?
Szeretnék venni egy terep színű nadrágot(vagy téli vagy a tipikus barnás-zöldes színű), ilyen sötétebb igényesebb nadrágot szeretnék, nem azt a piacos/kínai-t hanem aminek igényesebb a szabása, anyaga stb.
Láttam, hogy nőibe is egyre több ilyen terep mintás ruhát csinálnak, ami nem a tipikus katonai jellemet idézi, hanem egy divatosabb utcai/civil viseletet, így gondoltam hátha férfiben is alkot valamelyik cég.
A válaszokat előre is köszönöm!
Surplus RAw vintage nadrágok nagyon igényesek
Alpha industries cuccok is elég minőségi, és egyediek, de húzós is az áruk.
Thor Steinar cuccok is jók, pesten Almássy téren volt még anno a bolt,lehet ma is van, de neten rá lehet keresni, azok közt is vannak militarysabb félék, és igen jók, főleg a cargo farmerek. /oldalzsebes, katonasági szabású kék farmer pl. full jó/
viszont a:
BDU nadrágokat felejtsd el, nagyon ócskák viszont.Minden második proli csóreszen olyanok vannak, bénán néznek ki útcára.
Köszi szépen, a SURPLUS-nál találtam elég jó nadrágokat.
A Thor Steinar-nál nem találtam terep mintás nadrágot, viszont tényleg elég igényes cuccokat csinálnak úgyhogy ha terepmintásat nem is, valami más biztos lesz onnal.:D Nagyon nagy segítség volt, még egyszer köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!