Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek hülyén néz ki a...

Szerintetek hülyén néz ki a kalap egy 17 éves srácon? Fiúk lányok véleményére lennék kíváncsi. ( Lent)

Figyelt kérdés

Nem rég egy ruha boltban felpróbáltam egy divatosabb darabot és szerintem elég jól állt... Nem azért akarom mert most eléggé divatba jött nem vagyok egy divatbu*zi hanem tényleg bejön...

És szerintetek milyet vegyek barnát vagy inkább feketét?

2012. dec. 27. 10:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
4.kommentelő vagyok: Igen, inkább egy szövetkabáthoz vagy bőrdzsekihez illik farmerral..pufidzsekihez tényleg felejtős!
2012. dec. 28. 16:58
 12/14 supra01 ***** válasza:

Nanana!

Azért ne menjen már felejtős kategóriába!

Lesz még jó idő, mikor elég egy pulcsi, vagy tavaszi kabát vagy egy ing!

Szóval nehogy lemondj már róla!!!!!!

Ne szürkülj bele a tömegbe!!!!

2012. dec. 28. 23:05
 13/14 A kérdező kommentje:
és szerintetek most vegyem meg vagy majd akkor? mert szerintem tavaszra drágább lesz vagy nem?
2012. dec. 29. 02:35
 14/14 supra01 ***** válasza:

Nem hiszem, hogy az ára nagyon változna, de ha ez tetszik akkor most vedd meg.

Nem tudom, hogy hogyan vagy eleresztve anyagilag, de esetleg tavasszal vehetsz még egyet-kettőt, más színekben, hogy variálni tudd az öltözékeddel.

Pár kép ami szerintem klassz:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Látod, lehet pólóhoz is és zakóhoz is kalpaot viselni, csak passzoljanak össze.

És ne hagyd magad:d

Csak azokra figyelj, akik ilyet mondanak: cuki vagy, ari vagy, cool vagy:D Ezek mind csajok lesznek. Az ő véleményük számít, nem a sok irigykedő haveré:D

2012. dec. 29. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!