Fórumban (Debrecenben) hol vannak most akciók?
Figyelt kérdés
Melyik üzletben? mik? és milyen áron kb?2009. aug. 24. 21:25
1/5 anonim válasza:
Én 2 boltban láttam, az egyik valami Terranova vagy valami ilyesmi, és vele szemben van egy másik, az a másik jó bolt. 500Ft-tól vannak felsők meg gatyák is elég olcsón. (:
2/5 A kérdező kommentje:
nem a Plázát, hanem a Fórumot kérdeztem, de azért köszönöm
2009. aug. 24. 21:36
3/5 anonim válasza:
mos volt ilyen sokáig nyitvatartás.....szntem am sok helyen van most is
4/5 anonim válasza:
A zarában vannak nagyon jó leértékelt cuccok én 2000ért vettem egy 8500as felsőt :D, de a nyári akciók lassan elfogynak. Berskában si detto 2000-1000-re vannak leértékelve a dolgok. Ezeket tudom biztosra, amúgy majdnem minden üzletre ki van írva az akció mert a nyári készlettől akarnak megszabadulni. De vannak átverősek is a Stradivarius kiírta 1000ért a leggingeket és csak 2000 fölött voltak.
5/5 anonim válasza:
figyi! a boltok nagy részébe vmi mindig éppen akciós!:) amúgy a New Yorker-be mindig vannak olcsó akciós cuccok, Jeans Club, H&M,C&A, Springfield, 16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!