Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ciki ez a magassarkú egy 15...

Ciki ez a magassarkú egy 15 éves lánynak?

Figyelt kérdés

Csak egy évzárora az alkalmi ruhához kellene.

Nem tul komoly és magas egy 15 éves lánynak?

Nem fognak megbámulni, kicsufolni ,összesugni mögöttem?

Esetleg linkelhettek ti is képeket

1: [link]

2: [link]

Csak feketébe

2012. dec. 26. 13:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
20 éves vagyok, tavaly ballagtam KÖZÉPISKOLÁBÓL és egy fekete topánkában ballagtam, ahogy az iskolatársaim 90%-a is. Mondanom sem kell, hogy nem a topánkásokat nézték le, hanem a kiríttak a "magassarkús pi.ák". :) És tévedés ne essék, szeretem és követem a divatot, nem vagyok konzervatív se. Értem én, hogy néha fel kell adni a kényelmet a szépségért és azért, hogy mások azt mondhassák, hogy "húha ez igen", de ezzel a cipővel nem fogod ezt elérni, mert nem kelt jó benyomást. Lehet 5 cm-es fekete magassarkút is kapni, nem csak a 10 cm-esek vannak, ne akarj ribi lenni :)
2012. dec. 26. 14:35
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem fognak megbámulni azért ha 15 évesen egy ilyen cipőt veszel fel. Voltam nyáron általános sulis ballagáson és kicsit meglepődtem mikor pár ballagót megláttam 5cm-es platformos cipőben, de tudtak benne menni szóval nem volt gáz. Nekem nem tetszenek ezek a cipők, amiket linkeltél, de ha úgy érzed, hogy majd tudsz benne menni akkor vedd fel. De attól, hogy a folyosón tudsz benne szépen menni, az úton még nem...szóval ott is gyakorolj benne. Amúgy májusban ballagtam középsuliból és nálunk is az volt, hogy a lányok fele balerinábab volt. Én 12 centis magassarkúban álltam végig több mint egy órát és amikor meg kellett mozdulni alig bírtam járni mert úgy bájt a lábam, de nekem nem volt lapos cipőm, de ha még1szer úra kéne ballagnom tuti h laposat vennék fel.
2012. dec. 26. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!