Szerintetek gáz?

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok 163 cm barna hajú és elég jól tudok magassarkúba járni! Az gáz ha egy ilyen cipő az ünneplő (vagyis nem minden nap hanem ünnepekre,összejöveteleke)

vagyis nem úgy értem hogy gáz-e csak hogy nem bámulnak meg-e az utcán vele stb... vagy nem csúfolnak ki.

[link]

(5,2cm a sarka)

2012. dec. 26. 01:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kinézetre nem gáz. Ha csak ünnepekre veszed fel oké... de az amikor a tinik azzal vagánykodnak hogy 9 cm-esben járnak minden nap az marha ciki... 20 évesen meg már hátfájós lábbütykös öregasszonyok lesznek, mert tönkremegy tőle a gerincük, lábuk, rosszul nő a csontjuk miatta. Persze bánomisén, ő bajuk lesz.
2012. dec. 26. 11:48
 12/15 anonim ***** válasza:
Az előttem lévővel ne foglalkozz, akkor se lenne semmi baj, ha hétköznapokra is ezt hordanád. Utolsó: ennyi erővel meg a teljesen lapos talpú cipőtől meg lúdtalpat lehet kapni
2012. dec. 26. 12:54
 13/15 anonim ***** válasza:

nyugodtan felveheted :)

nekem a csizmám sarka 6cm

az ilyen mindennapos magasitott balerina 5cm

és az ünneplő körömcipőm pedig 7cm a sarka

ezérr ilyen kis sarokért miért nevetnének ki ??

13/l

2012. dec. 26. 16:29
 14/15 Valaki L válasza:
Sziaa van egy tesom aki 13eves koraban el kezdett magas sarkut hordani es 24 eves korara mar nagyon fajnak a labai ha egy parszor fel veszed akkor nem tortenik semmmi:))
2012. dec. 26. 17:08
 15/15 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!:)
2012. dec. 26. 18:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!