Punk rock vagy darkos, vagy soulos kiscsillagos...
Bazisokféle Rock van...
Konkrétabban??
2009. aug. 27. 00:34
12/21 anonim válasza:
Ezt a divinát inkább a dark metálos temetőrokkos Metalicás kategóriába sorolnám...
2009. aug. 27. 00:35
13/21 anonim válasza:
Nem igazán nőies az öltözködése mert úgy néz ki mint egy
jégcsap ebben a sok feketében, mint vmi halálúrnője vagy vmi feketeözvegy..
Akkor már inkább a zöldfelsős barátnője!!
2009. aug. 27. 00:38
14/21 A kérdező kommentje:
és akkkor milyen fajta rock stílusok vannak?
2009. aug. 27. 17:02
15/21 Sexylady válasza:
úristen... ha még ezzel sem vagy tisztában, minek akarsz te rocker lenni? [link] itt egy link, sztem csinos, de ha nem vagy tisztában a rock-al, és az érzést sem éled meg, akkor divatból ne csináld, mert szánalmasnak néznek. Le lehet pontozni, de aki rocker, tudja miről beszélek :)
2009. aug. 28. 21:41
16/21 anonim válasza:
Szerintem Tarja Turunnen korai Nightwish időszakban öltözködött egész jól,az visszafogottabb rockeres féle. Itt most nem az az operaféle ruciaira gondolog,hanem van egy civilesebb féle,az egyik klippben is olyasmi féle.Nekem az tetszik is,ha olyanban van egy nő.
2010. szept. 19. 04:56
17/21 anonim válasza:
aki a rockot igy irja h rokk akk az ne legyen rocker se. igaz tarja naon jol oltozik mint rocker uhh en imadom a nightwisht meg tarjat is na neki van stilusa :D sokan azt hiszik h a rocker csajoknak anyi a ruhasszekrenyuk h borgatyak s minden fekete de nm pl tarja, meg en :P na jo ez csk vic volt
bár ők punk stílusba nyomják (, lehet hogy emiatt van, hogy nem csak feketébe vannak) de teljesen nőiesek. Extravagáns, mégis elfogadott. Na ez az egyediség.:)
2011. okt. 24. 21:16
19/21 anonim válasza:
Farmer, fekete póló vagy ing, szegecses kiegészítők, lánc a gatyán, bakancs, vagy tornacipő, és én pl nagyon szeretem még a nyakláncokat...mármint a medálos nyakláncokat, meg a sörnyitóból saját kezüleg kreált kiegészítőket.:D
2012. jún. 26. 03:44
20/21 anonim válasza:
először is.. ami az 1. linkben van, az nem jellemző ruha a rockerekre.az inkább a scene emokra...(nem értek annyira hozzá de ennyit még én is kiszurok)
Ha rocker vagy ugy öltözködsz ahogy akarsz..nincs megkötés,épp az a lényeg a rockerekben hogy nem érdekli őket mások véleménye.Ha tényleg rocker vagy akkor azok a ruhák tetszenek amiket a rockerek viselnek,és te is el tudod dönteni hogy h neked mi tetszik..a lényeg h nem a ruhától lesz vaki rocker. Amugy is nem kell h érdekeljen h a legtöbb rocker mit hord legyél egyéni és vedd fel ami neked tetszik!!! :) nézz körül itt: [link] nézz körül és itt több fajta rocker ruhák vannak. (jah és szerintem eszméletlen jó bolt de minden elég drága) :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!