Karácsonyra C&A kártyát kaptam de nem tudom hogy is megy ez pontosan?
Figyelt kérdés
A neten ezer helyen kerestem erről vmi infót, de nincs erről semmi! Az van hogy akitől kaptam az nem mondott róla semmit! És nem tudom hogy erről tudok vásárolni vagy csak x%-ot elengednek a vásárláskor? Lécci valaki segítsen!2012. dec. 24. 17:31
1/4 anonim válasza:
Nincs ráírva semmi??? Ha tényleg nincs, legközelebb bemész az üzletbe, ott majd elmagyarázzák.
2/4 anonim válasza:
én a H&M-be kaptam, 3000 ft felett elengedtek 1500 ft-ot. lehet hogy nálad is egy x összeg felett engedik el a vásárlásod felét, vagy a teljes összeget levásárolhatod. de egyszerűbb, ha bemész a C&a-ba és ott megkérdezed. igazából megéri :P
3/4 anonim válasza:
Én is kaptam már, van rajta egy bizonyos összeg, amit rátetettek neked, annyit tudsz levásárolni.
4/4 A kérdező kommentje:
Asszem az a tuti ha valamikor a héten bemegyek a c&a-ba és megkérdezem pontosan hogy is van ez! :) Azért köszi a válaszokat! :)
2013. jan. 12. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!