Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 4. randira milyen ruhában...

4. randira milyen ruhában legyek, ha nagyon dögös szeretnék lenni?

Figyelt kérdés
Fekete hosszú csizma és fekete mayo-s kabát az tuti :) de az alatt mi legyen? Feketen cicanaci valami csini tunikával? vagy farmer? vagy valami más tipp?? Remélem jó válaszokat kapok! :) 17/F
2012. dec. 20. 20:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Fiúként cicanacit+csizmát akarsz felvenni?? Azért ez meredek. :)
2012. dec. 20. 20:32
 2/7 ívy1 ***** válasza:
Gondolom elírás történt. Amúgy én is ezt választanám,a cicanaciból a fényeset venném fel.
2012. dec. 20. 20:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Lány vagyok és igen 17/L-t akartam xd :) köszi az eddigi válaszokat!
2012. dec. 20. 21:10
 4/7 anonim ***** válasza:

A leggázabb és unalmasabb ruházat a cicanaci meg a farmergatya... a tunika nem tudom micsoda, de talán jobb is...

Ha nem a divatos nőknek akarsz tetszeni, hanem pasinak akkor egy szép miniszoknyát vegyél fel, alá mehet színes vagy bármilyen harisnya, csak ne mintás. Felső bármi egyszerűbb megfelel. Ne legyen bokáig kivágás rajta, mert az már szoknya mellé elég ribancos lenne.

2012. dec. 20. 22:09
 5/7 anonim ***** válasza:

Az attól függ mire bukik a pasi.

Ha mell párti: szép dekoltázst csinálj, alulra meg meget a farmer vagy valami bővebb nadrág is.

Ha inkább láb és fenék párti: Magassarkú ha tudsz benne járni, miniszoknya vagy short harisnyával, esetleg valami feszülős, csillogó nadrág.

2012. dec. 20. 23:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Én nagyon csajos és nőies típus vagyok, és imádom a szoknyákat :) és igen be vallom életemben kb 2-szer voltam cicanaciban..ink nőies farmer...de mindenki a cicanacit ajánlja és azért gondoltam arra...de most h nézne ki az h: Fehete HOSSZÚ csizma, alá harisnya miniszoknya meg valami csini felső és hosszú fekete kabát?? Hát nem is tudom xd
2012. dec. 21. 07:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Farmert ne,jó a jeggings az jól néz ki,de ha tényleg dögös szeretnél lenni,én is a fényes cicanadrágot javasolom,nekem az jönne be.Más lenne ha nyár volna.
2012. dec. 21. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!