Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Normális a barátnőm?!

Normális a barátnőm?!

Figyelt kérdés
nekem mindenem megvan, megvehetek magamnak bármilyen ruhát, táskát, bármit. nem dörgölöm ezt az orra alá, mert tudom, hogy ő nincs olyan anyagi helyzetben. nem vele szoktam vásárolni, hanem egyedül, sokszor veszek neki kisebb dolgokat, pl parfümöt, fülbevalót, 1-1 csini pulcsit, mert szeretek csak úgy adni azoknak akiket szeretek. de múltkor véletlenül hallottam, hogy egy osztálytársnőnkkel telefonál, hogy én milyen szemét vagyok, meg elkényeztetett, sosem gondolok rá, hogy neki milyen szar az, hogy ő nem engedhet magának meg szinte semmit, míg én kb az orrához dörgölöm, hogy én tudok a mangóban megy egyéb magasabb árkategóriájú boltokban veszek össze minden szart (mert onnan is hoztam neki pólót).. nem tudom, mit tegyek, nagyon rosszul esett mindez. nem tudom egyáltalán mit mondjak neki ezekután. szerintetek?
2012. dec. 20. 18:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne vegyél neki többet cuccokat.Láthatóan nem értékeli az ajándékaidat.
2012. dec. 20. 18:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ő nem a barátnőd, kihasznál, inkább hagyd a fenébe.
2012. dec. 20. 19:11
 3/8 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem ronda dolog volt, hogy így viselkedett.

Ennél többet, hogy vettél neki pólót, pulcsit, parfümöt, ennél többet nem tehetsz. Még ha nagyon jól álltok anyagilag is, akkor is: mire fel vennél neki?

Ettől függetlenül szerintem ne sértődjél meg rá, biztosan őneki sem könnyű.

Másik oldaról viszont sok embert nem tudok sajnálni, mert vannak munkatársaim, akik állandóan panaszkodnak, hogy kevés a pénz, ennek ellenére egy túlórára nem jön be, munka után meg megy bulizni, sörözni, ezzel akar biztosan nagylegény lenni. Én viszonylag jobban állok anyagilag, minden túlórán ott rohadok, néha 12 órázok, illetve hétvégén is ott rohadok a munkahelyen, akár szombat délután vagy szombat éjjel is, de sok esetben a délutános munka után otthon is melózok, mert vállaltam plusz munkát. Én is szívesebben aludnék otthon szombat éjjel, nem poénból csinálom. Ha pedig megveszek egy új ruhadarabot, parfümöt, akkor megkérdi: miből telik erre? Meg csodálkozik, hogy miért több 30.000Ft-al a fizetésem: mert én a 4 szomabton nem buliztam, hanem a munkahelyen dolgoztam.

2012. dec. 20. 19:12
 4/8 anonim ***** válasza:
hülye p*csa
2012. dec. 20. 20:40
 5/8 anonim ***** válasza:
58%
Hát akkor gondold magad a helyébe, csóró vagy és egy gazdag barátnőd vesz neked néha ezt-azt... komolyan te ettől jól éreznéd magad? Mert ez pont az hogy az orrába dörgölöd hogy neked van pénzed és simán szórod is, mert másoknak veszel ezt-azt. Ez nekem sem tetszene, sőt el sem fogadnám. Ha valóban gondolnál rá, akkor inkább a drága cuccok helyett saját készítésű dolgokat adhatnál neki. Azt mindenki többre értékeli.
2012. dec. 20. 22:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia én is kb. Olyan vagyok mint te... velem is ez volt a legjobb barátnőm nem állt/áll olyan anyagi helyzetben mint én. Èn is sokszor vettem neki ajándékot, nem szoktam dicsekedni vagy az orra alá dörgölni h jobban állok anyagilag mint ő èn csak örömöt akartam neki szerezni... de ha összevesztünk mindig azt mondta hogy én mindig menőzök hogy huuu nekünk mennyi pénzünk van stb. Több ilyen veszekedés után mindig aggódtam hogy nehogy valami olyat mondjak vagy tegyek ami erre utalna... szeptember ota nem vagyunk joban mert olyat tett amit nem érdemeltem volna meg olyat állított hogy én az anyukámmal kibeszélem a másik két lányt ami teljes mértékben hülyeség mert 1 ha igaz lenne honnan tudná? 2 soha nem csináltam ilyet. Azt tanácsolom keress másik barátnőt
2012. dec. 20. 23:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez a frusztrált, irigy korcs nem a barátnőd. A kis sunyi, az ajándékaidat azért elfogadja, gondolom, hogy örömmel, mert különben te nem vennél neki ezt-azt rendszeresen, de a hátad mögött kibeszél, miféle ember az ilyen? Mondd el neki, hogy meghallottad a beszélgetést, hogy neked nem kötelességed eltartani őt, hogy a világ legaljasabb dolgának tartod, ha nem neked szól, amikor baja van, bezzeg annyira már nem önérzetes, hogy akár csak egyetlen ajándékot is visszautasítson... A jövőben kerüld az ilyen típusú embereket, ezektől csak hízelgést és hátbaszúrást kaphatsz, őszinte szeretetet nem. Legyen az figyelmeztető jel, ha te rendszeresen elhívsz-megajándékozol valakit, de az illető ezt soha, semmilyen formában nem viszonozza, mégis mindig elfogadja.
2012. dec. 21. 07:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem csak kihasznál, előtted teszi a szépet meg sajnáltatja magát, hogy mindig vegyél neki valamit, a hátad mögött meg kibeszél.
2012. dec. 26. 17:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!