Normális a barátnőm?!
Szerintem ronda dolog volt, hogy így viselkedett.
Ennél többet, hogy vettél neki pólót, pulcsit, parfümöt, ennél többet nem tehetsz. Még ha nagyon jól álltok anyagilag is, akkor is: mire fel vennél neki?
Ettől függetlenül szerintem ne sértődjél meg rá, biztosan őneki sem könnyű.
Másik oldaról viszont sok embert nem tudok sajnálni, mert vannak munkatársaim, akik állandóan panaszkodnak, hogy kevés a pénz, ennek ellenére egy túlórára nem jön be, munka után meg megy bulizni, sörözni, ezzel akar biztosan nagylegény lenni. Én viszonylag jobban állok anyagilag, minden túlórán ott rohadok, néha 12 órázok, illetve hétvégén is ott rohadok a munkahelyen, akár szombat délután vagy szombat éjjel is, de sok esetben a délutános munka után otthon is melózok, mert vállaltam plusz munkát. Én is szívesebben aludnék otthon szombat éjjel, nem poénból csinálom. Ha pedig megveszek egy új ruhadarabot, parfümöt, akkor megkérdi: miből telik erre? Meg csodálkozik, hogy miért több 30.000Ft-al a fizetésem: mert én a 4 szomabton nem buliztam, hanem a munkahelyen dolgoztam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!