A szőrmés mellény tényleg ku. s? Vagy csak a szobatársam mondta féltékenységből, mert neki nem telik rá?
Figyelt kérdés
2012. dec. 19. 20:02
2/20 anonim válasza:
Önmagában nem krvás, csak ha úgy öltözöl vagy viselkedsz mellé. Ha nem ez a helyzet, akkor csak féltékeny.
4/20 anonim válasza:
csak kurväs stílusú lányokon láttam, ezért azt mondom, kurväs.
6/20 anonim válasza:
Önmagában nem az szerintem, farmerral nagyon jól lehet kombinálni. Amúgy nem hiszem, hogy irigységből mondta a szobatársad, mert már 2-3 ezer forintért is lehet kapni...
7/20 anonim válasza:
egyáltalán nem az. csak akkor lesz az, ha valaki úgy is öltözik. a szőrmés mellény is lehet csinos anélkül, hogy k***ás legyen. az már csak rajtad múlik, hogy hogy hordod.
8/20 anonim válasza:
Vannak különböző fajták abból is, egyik normálisabb, másik idiótán néz ki. Persze az ember viselkedése is fontos. De igazából te tudod, hogy neked hogy áll.
Nekem van egy osztálytársam, akinek van valami szőrös-szerű mellénye, de csak a felső fele szőrös... na az undorító. Ha normális van neked, akkor nem kurv.s, ne aggódj.
9/20 anonim válasza:
Irigységből nem értem miért mondaná. Még csak nem is egy szép menő darab a szőrmés mellény... meg kínaiban is lehet kapni. Bár mindenképp fura hogyha olyat mond hogy k*rvás... akkor inkább úgy gondolja hogy te vagy k*rvás...szerintem. Csak ezt így nem szokás kimondani.
10/20 anonim válasza:
Nem az, attól tesz valakit azzá, ha direkt jól kifesti magát, meg csinálja az eszét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!