Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Normális az, hogy kb. két...

Normális az, hogy kb. két hónapja meglévő pure trash acélbetétes bakancsom talpa meg megrepedezett?

Figyelt kérdés
Üdv! Megvettem kb. két hónapja a bakancsom, volt rá egy hónap garancia... és most észre vettem a talpán ahol hajlik a bakancs a szélénél van repedés... ami közelről jól látható mindkettőn.. Most mit csináljak?

2012. dec. 17. 19:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem normális, már ha arra gondolok, hogy az én bakancsomnak 8 év alatt sincs baja és ez "csak" egy olcsó Steel. Valamiféle fél éves garanciáról hallottam, de nem tudom pontosan mire vonatkozik és hogyan, nézz utána, fogyasztóvédelem honlapján vagy valahol.
2012. dec. 17. 19:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Az a fél év pontosan az ilyen esetekre vonatkozik, hogy ha valami baja lesz a ruhának, cipőnek. Ha meg sz.rakodnak veled, akkor hozakodj elő a fogyasztóvédőkkel, egyből intézkednek! (kereskedelemben dolgoztam, varázsszóként hat ;) ) :D
2012. dec. 17. 20:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket. ;)
2012. dec. 17. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!