Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Jó minőségű PIZSAMÁT milyen...

Jó minőségű PIZSAMÁT milyen üzletben tudok venni?

Figyelt kérdés
Voltam már kínaiban és nincs bajom vele, olcsó szerintem (2500 Ft) és nem rossz a minősége, továbbá voltam már az A-ranypókban is, amit viszont nagyon drágállok, 5 szöröse a kínainál. C & A -ban nem igen találtam. Ami ott jól nézett ki, annak polyesteres anyagú volt a nadrágja, ami nem tágul és szerintem nem lehet túl kényelmes. Hálóinget nem szeretnék venni, hosszú újjú felsőt nadrággal vadászok. További információ, hogy 40 év körüli fiatal Édesanyámnak lesz ajándék, tehát valami jobb minőségű pizsama a cél.

2012. dec. 16. 19:48
 1/3 anonim válasza:
Nekem az összes pizsamám a budaörsi Tescoból van, F&F márka. Nagyon jó pamut anyagból vannak, és nagyon kényelmesek. Esetleg annyi baj lehet, hogy nem tetszene édesanyádnak a mintája, mert vannak benne elég furcsa darabok is. :) Én még a nyíregyházi piacot tudom ajánlani, bár tudom, ez elég messze van Budapesttől, de nagyon jó minőségű pizsiket lehet kapni. Ezen kívül a H&M-ben is vannak nagyon jók, de azok is elég drágák sajnos. Remélem tudtam segíteni, boldog szülinapot édesanyádnak(amennyiben szülinapja van).
2012. dec. 16. 20:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Women's Secretbe, Triumphba (ebben nem vagyok biztos), J.Pressbe lehet még jó pizsamákat kapni, de elég drágák sajnos. Figyeld hátha lesz még valami akció... De szerintem a kínai is jó. Nekem is vannak onnan pizyamáim és én szeretem őket. Tény, hogy a Women's Secret-be csinosabbak vannak, de aranyáron. Tescoba nézted már? Az F&F sem rossz márka.
2012. dec. 16. 20:03
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!!! :) Az F & F lett végül a nyerő!:)
2012. dec. 26. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!