Egy 187 cm-es fiúra, aki sovány mekkora póló kell? M-es?
Figyelt kérdés
Olyan 65 kg körüli, 17 éves.2012. dec. 16. 19:37
1/4 anonim válasza:
neeem, sokkal nagyobb :D 167 centimmel szoktam M-set venni, mondjuk nem vagyok sovány.
2/4 anonim válasza:
A hosszú ujjú pólóval nem lesz könnyű dolgod, mert lehet, hogy bőségre elég lesz az L-es, de lehet, hogy a karja miatt kellene az XL-es. Ami viszont lehet, hogy bő lesz rá... ha ilyen vékony. Sajnos így nincs könnyű dolgod.
3/4 anonim válasza:
Minimum L. Milyen széles a válla? Tesóm magas és olyan széles a válla, hogy nem talál magának inget, pedig 1 deka felesleg nincs rajta. Szóval ebben az esetben xl
4/4 anonim válasza:
Ha ajándéknak szánod de nem tudod a méretét akkor könnyen mellé fogsz majd. Én XL-re tippelnék, de nem vagyok benne biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!