Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit tegyek, kéne egy stylist?

Mit tegyek, kéne egy stylist?

Figyelt kérdés

Nem találom a hozzám illő stílust.Mindig azt mondják,h adjam magam,de öltözködés terén nincs rám illő ruha.

Az a helyzet,h szeretem a rockot,de emellet szeretem a rap-et és a Disco zenét is,de a rockot szeretem a legjobban.

Ha váltogatom a stílusokat,pl eggyik nap rocker-nek,a másik nap meg Rap-ernek öltözök idiótának nézek ki.Ha meg semleges ruhákat veszek fel,az megint csak nem jó,mert akkor meg megint ugyan ott vagyok,nincs stílusom.

Ezt mondták már mások is,h jobban néznék ki,ha lenne végre valami stílusom,de választani meg nemtudok,mert úgyse bírnám ki,h csak egyfajta ruhákat hordjak.Meg ha már beleölöm a sok pénzt,akkor nem akarom,h ha kiderülne,h nem áll jól az a stílus,akkor ki keljen dobni.

Ugyan úgy szeretek Rock koncertre járni,mint Discoba,de mindekettőhöz illő ruhákat,meg megint csak költséges lenne.

Szerintetek mit tegyek?Nincs valami műsor,ahol átalakítást válalnak,lehet h egy szakember megtudná mondani,h mit hordjak és mi az ami tényleg jól állna nekem,mert így h váltogatom a stílusokat semmi nem áll jól :S

2009. aug. 22. 17:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Régen én is akartam magamnak valami "stílust" de rájöttem, hogy annak miért kell zenei irányzatokhoz kapcsolódnia? Miért muszáj akármilyen külsőséget felvennem? Mindenből azt vedd magadra, ami neked tetszik és a magadénak érzel. Az se baj, ha keverednek a stílusjegyek, az összhatás a színeken múlik, azon hogy mennyire használod ki az alkati lehetőségeid, és mennyire érzed magad jól benne. Ha azért megszólnak mert nem tartozol semmilyen stílusba fixen külsőleg, akkor az dedó :D Ne skatulyázd be magad!
2009. aug. 25. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!