Ez olyan páralkalmas csizma, mindennapokra szerintem nem való, legalábbis jobb ízlésű ember nem veszi fel.
Ha van ezen kívül még 1-2 pár csizmát, amit használsz, akkor látom értelmét megvenni, viszont kérdés, hogy 10 ezerért érdemes-e felvenni, úgy hogy egy 3 hónap alatt felveszed 5ször. (Amúgy a Graceland nagyon gagyi márka)
9., megvettem, mert nagyon jó meleg. Több helyen kerestem téli csizmát, de nem találtam olyat, ami bélelt is volt és jól is nézett ki egyben.
A kabát nem volt gond, mivel van egy, a csizma orrészével megegyező színű kabátom. Barna táskát nem hordanék, tehát az fekete, de passzol hozzá. Az mondjuk engem is zavar, hogy nem leszedhető a szalag :/
Köszi a válaszod, majd odafigyelek rá, hogy ne legyen túl elnyűtt :)
11., azt mondod, pár alkalmas csizma. Milyen alkalmakra tudnád elképzelni? Mert én semmilyenre, csakis hétköznapra.
Amúgy ha valamit legagyizol, írd meg a miértjét is és azt, hogy szerinted melyik márka a legjobb.
11.
Én nem vettem soha Graceland cipőt, de rokonok, ismerősök igen és azoknak egytől egyig szörnyű volt a minősége, a betét, sarok, minden. A betét főleg, olyan kemények voltak a cipők, hogy szerintem mindennapos használatra alkalmatlanok. Anya vett tavaly egy G. csizmát, a sarkáról a műanyag 1 hét után lejött, visszavitte, tettek újat. Ezután maga a sarka ment szét. barátnőm vett egy kb. 5-6 centis fekete félcipőt, a sarkának olyan kilengése volt, hogy alig tudott járni benne, csodálom, hogy egyszer sem ment ki a bokája. Arról nem beszélve, hogy iszonyat büdös volt pár használat után.
Nekem az alapvető problémám az, hogy ár-érték arányban nem megfelelőek.
Nem vagyok márkafüggő, azt a cipőt veszem meg, ami tetszik és kényelmes is és előreláthatóan nem megy tönkre 2-3 hónap után. Szoktam venni cipőt kínaiban is (sokkal jobb minőségű sokszor, mint a deichmanos cipők), máshol is (Humanic, Tamaris, Salamender, kisebb boltok), 2-3 ezer forinttól egészen 40 ezer forintig.
A pár alkalmas cipőt pedig arra írtam, hogy ez szerintem a mindennapokra nem hordható. Egy egy randira, elmenni valahova igen, de azt nem tudom elképzelni, hogy mondjuk (mivel te fiatalabb vagy) elmenni suliba és utána elmenni ugyanebben mondjuk bevásárolni vagy randira.
Visszanéztem a hozzászólásaim, de nem írtam sehol a koromat :)
25 éves vagyok egyébként. Nem vagyok már sulis. Hétköznap hordom munkába, boltba stb. Randira mondjuk nem, csak ha sokat vagyunk az utcán.
Nekem eddig 1 graceland papuccsal volt problémám, de az is az én hibám volt. Irtó kemény volt (ahogy te is írtad) és lehetetlen betörni. Nem tudom milyen anyagból készült, de kegyetlen. 2x volt rajtam és szétvágta elég csúnyán a lábam. De én voltam a hülye, mert már a boltban is érztem, hogy durva az anyaga, mégis megvettem -.-'
Kínaiban vettem már én is, volt közte egész jó is, meg egészen rossz is. Idén nem találtam megfelelőt.
Tamarisban sohatöbbet. Egyszer vettem egy nagyon gyönyörűszép fekete átmeneti csizmát 18000-ért. Felpróbáltam, jó volt. Mikor otthon megint felvettem, nem tudtam felhúzni a cipzárját. Defektes volt, akkor vissza a boltba, cserélni nem akarták, de a cipzárt azt azért igen. 2 hét(!) múlva hívtak, hogy megvan, mentem érte és besz@rtam, mikor megláttam. Két hét alatt belevarrták kék cérnával a cipzárt, méghozzá ferdén és a varrás hullámos volt. Na akkor már a pénzt kértem vissza. Ha akkor tudtam volna, hogy a beutazási költséget is ki lehet fizettetni, tuti rájuk verem (80 km-re volt a bolt)...
A többi márkát, amit írtál nem próbáltam még :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!