Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem lehet normálisan bélelt...

Nem lehet normálisan bélelt csizmát kapni?

Figyelt kérdés

Kérdésemet elsősorban a fiatal lányokhoz/nőkhöz intézném. Én 20 éves vagyok, és habár imádom a csinos, nőies tűsarkú csizmákat, sajnos nem a téli mínusz fokokra és a jeges útra lettek tervezne. Miután legutóbb télen úgy felfáztam, hogy vért pisiltem eldöntöttem, hogy többé nem veszek divatcsizmát (vagy max. a szárazabb időkre), hanem veszek valami bélelt hótaposófélét. Ma voltam körülnézni, mivel nagyrészt megjöttek az őszi téli kollekciós csizmák és szomorúan láttam, hogy egytől egyik béleletlenek! Illetve egyetlen bélelt volt, egy 56 ezres Tommy Hilfiger csizma. Ti hol szereztek be olyan surranót, amiben nem fáztok a mínusz fokokban és nem is ázik be?

Esetleg számítsak ősz végén "komolyabb" csizmákra?

2009. aug. 22. 14:01
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem most 3 csizmim van úgyhogy én idén nem veszek, de mind bélelt 2-t az S.Olive-be vettem egyet pedig az Árkádba! 8, 18, 15.000Ft volt! Nekem nagyon belyönnek nagy a választék, de nem nyáron!
2009. aug. 22. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!