Hogyan kombináljak céges karácsonyi vacsorára?
Figyelt kérdés
24 éves férfi vagyok. Lesz egy céges karácsonyi vacsora egy eléggé puccos étteremben ráadásul jönnek Hollandiából fejesek (külföldi cég). Az öltöny már megvan 100%-ra, sötétszürke (charcoal): [link]
Ami az inget illeti, a következők vannak versenyben: tiszta fehér / fekete, hajszálvékony fehér függőleges csíkozással, vagy ugyanez csak nem fekete hanem mélykék. Nyakkendő az szabad téma. Én a fekete ingre gondoltam egy kék-barna-bézs átlósan vastag csíkozású nyakkendővel. Vélemények érdekelnének :)
2012. dec. 15. 12:54
2/5 anonim válasza:
én világos inget javasolnék, mert a sok sötét olyan, mintha gyászolnál:)
3/5 anonim válasza:
Szerintem ez illene hozzá.
5/5 anonim válasza:
én is valami világosabb inget választanék, fehér inggel túl ünnepélyes lenne, a feketével pedig gyászos. Szürkét, vagy bézseset, esetleg világoskéket. Ha az ing megvan, akkor az üzletben, ahol veszed majd az inget, biztos segítenek neked szín kérdésben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!