Fiúk, mi a véleményetek erről a cipőről?
Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja róla, hogy k*rvás, de amúgy nekem nagyon tetszik, ezért is vettem meg. Ti mit gondoltok a cipőmről?
a kép minősége nem a legjobb, webkamerával csináltam...
2012. dec. 14. 22:54
3/10 anonim válasza:
Ha felül még van valami párducmintás is, akkor k*vás. Ha nincs, akkor is.
4/10 anonim válasza:
Szerintem semmi gond sincs azzal a cipővel .
Viszont szép lábad van .
5/10 anonim válasza:
Lehet, hogy egy kicsit tényleg k*rvás, de nekem tetszik a cipő (és a lábad).
6/10 anonim válasza:
Egész jó...De én a helyedben a leopárd meg egyéb állatmintás felsőket kerülném :D visszafogott szerelés mellett lehet elegáns és szexi is egyben!
a cipővel nincs gond,csak tudj hozzá öltözködni..ott rontják el sokan, hogy tök jó kiegészítőket összevissza vesznek fel és a végeredmény nem k-rvás lesz,hanem OLCSÓS...érted.
7/10 anonim válasza:
igaz lány vagyok de szerintem nagyon jól néz ki az a cipő,és egyáltalán nem k*rvás pl. egy visszafogodtabb felsővel.
8/10 anonim válasza:
Nekem is ilyenem van csak picit kisebb sarokkal :)
9/10 anonim válasza:
Lécci, egy "egész " fotót kérnék.!úgy ellehet dönteni illik-e hozzàd.:-$ :-D egy kis csini arcot is,:-P
10/10 anonim válasza:
nekem nem tetszik és nem is qrvás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!