Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A C&A milyen vásárlói réteget...

A C&A milyen vásárlói réteget céloz meg a termékeivel?

Figyelt kérdés
Milyen az árfekvése/minősége?

2012. dec. 14. 21:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Inkább az olcsóbb és tömegáruk szerintem, de ahhoz képest viszonylag jó minőséggel.

Úgy látom, mostanában kicsit rámentek a teltebbekre (női ruhákra gondolok), inkább nagyobb méretek találhatóak ott.

2012. dec. 14. 21:59
 2/4 anonim válasza:
korábban gyakran vásároltam ott , de most már nem. A nagyikat és a teltebbeket célozzák. A minőség szerintem hagy kívánni valót maga után.
2012. dec. 14. 22:43
 3/4 anonim ***** válasza:

szerintem a családos nőket,és férfiakat célozzák meg,illetve nagyon széleskálán mozognak a méretek és a fazonok...

minőség: elég gagyi szerintem,és a ruhák szabása is...abszolút tömegáru...ehhez mérten szerintem nem jól mérték fel az áraikat, mert nagy különbségek vannak ha az ár-értéket nézzük!

(ha erről írsz fősuliba/egyetemen,akkor mindenképp a fogalmakat kezd el tisztázni és aztán kapcsold össze a témával!)

2012. dec. 15. 00:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Én felnőtt nőként ott a gyerekosztályon szoktam magamnak vásárolni. :D Szerintem a gyerekruhák jók és viszonylag olcsók is, nem is nagyon gyerekesek már azok, amik jók rám. (De még így sem a legnagyobbat veszem, hanem a 164-es méretet...)

Magyarul: óriási méretek, gyerekruhában legalábbis elfogadható ár, és olyan kb. közepes minőség. Mivel én vigyázok a ruháimra, ezért sok gondom nincs velük egy szezon alatt, de 3-4 évig nem biztos, hogy lehetne hordani.

2012. dec. 15. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!