Milyen melltartót vegyek fel egy nyakba akasztós, hátul nyitott fölsőhöz?
Figyelt kérdés
A "klasszikus" melltartóimmal elég bizarr és ízléstelen a látvány hátulról,viszont melltartó nélkül sem jó mert elég vékony és átlátszó az anyag,és a mellem is túl kicsi ahhoz hogy melltartó nélkül,kivágott fölsőben mászkáljak:) Milyen fazonú melltartót ajánlotok,ill. hol tudnám megvenni? (Nem drágán, ha lehetne):) 16/L2009. aug. 22. 02:33
1/7 anonim válasza:
En a quelle-bol rendeltem olyat h hatul pillangos(tok szexi) es nyakbaakasztos.
2/7 anonim válasza:
A sima melltartóból is tudsz nyakba akasztósat csinálni, ha nem akarsz újat venni. Csak engedd a leghosszabbra a pántot( az egyiket) és akaszd a másik oldalra. Szóval csak az egyik pántot használd. Érthető? Nem tudom máshogy leírni. De szerintem minden fehérneműboltban kapsz olyan melltartót, ami nyakba akasztós. Sót, ha kicsi a melled, akkor kínai boltokban is nagyon szépek és jó formájúak (FONTOS!) vannak.
3/7 anonim válasza:
Attól, hogy nyakba akassza a melltartót, attól még hátul látszik a hátán, mivel nyitott a felső, és neki pont az a baja... láttam már olyan melltartót is, ami hátul is végig szilikonos anyagból volt, de az sem túl szép látvány. Esetleg olyan melltartó, ami ugyanolyan színű, mint a felsőd. Mást nem nagyon tudsz csinálni.
4/7 anonim válasza:
Ha hátul olyan nagy a kivágás, hogy látszik amelltartód, akkor ahhoz nem illik melltartót venni. Barátnőim sem húznak hozzá, és az úgy szép. Nekem kicsi mellem van nagyon. szóval kerülöm az ilyen felsőket, mert melltartó nélkül meg nem megyek ki az utcára.
5/7 anonim válasza:
Láttam olyan melltartót (nem tudom, milyen márka), ami olyan volt, hogy csak elől tartotta a melleket, szilikonos volt, így maradt rajta pánt nélkül a ciciken. Nekem még nem volt ilyenem, de állítólag jó.
6/7 anonim válasza:
szia, én a takkoban vettem olyan testszínű melltartót 3500 ft-ért aminek le lehet szedni a pántjait és úgy is megmarad mert a belsejében van szilikon.
amúgy ha veszel egy olcsó melltartót. egy kapcsot és egy sima pántot ami olyan színű mint a felsőd akkor magadnak is át tudod szabni h levágod a hátulját és azt a vékony pántot odavarrod.
remélem tudtam segíteni :)
7/7 anonim válasza:
előző vok,
amit a 13:38as írt, olyanokat a taylorban tudsz venni pesten, a hársfa utcában
vagy a honlapjáról rendelni:
www.taylor-kellek.hu
pussz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!