Mi a különbség egy Armani és egy egyszerű szép öltöny között?
Figyelt kérdés
Úgy értem a kérdést, hogy ha elmegyek egy boltba, és szabatok egy öltönyt méretre, mondjuk gyapjúból, akkor mi a különbség egy Armani öltöny és e között?2012. dec. 9. 20:30
1/6 laci911 válasza:
Az aki varja kb ugyanabból dolgoznak csak itt outlet anyagból ,én pl diesel kabàtom szövetét fedeztem fel a tavaji őszi kabàtokon...szóval keres egy ténylegjó szabót és varras senki nemfogja megmondani ,hogy az ferré ,armani ,vagy magyar....armani is gyàrtat itt címkében is maden is hungari van bele írva....
2/6 anonim válasza:
miben különbözik az adidas melegítő a másiktól? hát az adidas jeltől
3/6 A kérdező kommentje:
Én is valami ilyesmire gondoltam, de kellett egy megerősítés. Köszönöm :)
2012. dec. 9. 20:43
5/6 anonim válasza:
A minőség.
Amúgy bírom az ilyen kérdéseket. Mi a különbség egy Ferrari és egy Suzuki között?
Mi a különbség egy Denon és egy Logitech hangszóró között? Mindegyik autó ugyanoda visz el, mindegyik hangszórón ugyanazt hallod.
A kérdés, hogy kinek éri meg a minőség a sokkal több pélnzt. Egy darabig kicsit több pénzért sokkal jobb minőséget kapsz, egy idő után megfordul a dolog, sokkal több pénzért kapsz kicsit jobb minőséget. Mivel egy jó minőségű termékhez mindennek minőséginek kell lennie. Kinek éri meg a kicsit jobb minőség a sokkal több pénzt?
6/6 anonim válasza:
A minősége,szabása,testhez állósága,designja. Egy átlag szabó által szabott öltöny az a katasztrófa kategoria - vidéki lakodalmas utánérzet.
Ha pedig jó szabónál szabatsz,akkor annak is megvan az ára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!