Cipőfűzők, ebből lehet bajom?
Kaptam egy új cipőt, ami fehér színű, rajta 1-2 fekete csíkkal, az egyik cipőben fehér, a másikban lila fűző van. Itt koliban büszkén mutogattam a barátaimnak, hogy milyen jól néz ki, ők meg "Úristen, a fűzőknek jelentésük van!!", amiről én eddig nem hallottam, csak azért nem cseréltem ki őket, mert szerintem nagggyon királyul néznek ki. Utánanéztem, a fehér a rasszizmus színe (ami szerintem baromság, ráadásul nem tartom magam rasszistának), a lila meg a goth-oké (ez még érthető is ,de nem vagyok goth ). Mert most szerintem én nem fogom kicserélni a jól kinéző fűzőket csak azért, mert egy-két idióta jelentést társított a színeknek. Most akkor ha feketében járnék, akkor máris sátánista lennék?
Valami bajom lehet belőle, hogy ezekben mutatkozom, vagy inkább a telibe barna cipőmben menjek holnap suliba, barna fűzőkkel?
15F
Elvileg van jelentése de elvileg ha csak bakancsba fűzik.Magyarázd el,hogy egy egyszerű cipőben semmi értelme... :D
Azok akik nem igazán vannak ebben a világban nem is értik az egészet.Szerintem sincsen semmi értelme amúgy,és egyetértek veled.
van egy osztálytársam aki komolyan veszi ezt..
és azthiszi hogy a suliban tudja mindenki a jelentését.. hát nem! nekem addig fogalmam sem volt erről az egész színes dologról amíg nem mondta..egyébként a karkötőkkel is van valami cuccizé :DDD hogy a zöld a zavartságot jelképezi a fehér pedig a romantikát
aha biztos. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!