Vannak-e olyan lányok akiket nem érdekel a kinézetük?
Figyelt kérdés
Ezt úgy értem a ruhája általában nem divatos lehet, hogy koszos vagy akár szakadta. Ismertek-e ilyen lányokat, vagy láttatok-e már és mennyire jellemző ez a dolog?2012. dec. 9. 16:25
1/6 anonim válasza:
A BME-re járok, itt elég sok van... :D
2/6 anonim válasza:
Azért az, hogy valakinek a ruhája nem divatos, nem jelenti azt, hogy igénytelen lenne vagy nem érdekli a külseje.
A mindenkori aktuális divat nem áll mindenkinek jól. Sokkal ésszerűbb, ha valaki az alkatának megfelelően öltözik, ahelyett, hogy majmolná a divatot.
A koszos és szakadt, az már más. Az már igénytelenségre vall, feltéve hogy rendszeres. Nem pedig épp olyan munkából jött. Vagy megázott és elesett. ;)
3/6 anonim válasza:
Nálunk az egész évfolyamban(kb.40lány) 1db ilyen csaj van.
4/6 anonim válasza:
Engem pl. totál nem érdekel, bár nem járok sem koszos, sem szakadt ruhában. erre figyelek, mert én sem viselném el, és a többi emberre is muszáj tekintettel lennem annyira, hogy tiszta legyek, és ne szakadjon le rólam a ruha. Az viszont már cseppet sem érdekel, hogy hogy áll a hajam, megy-e a felsőm színe és stílusa a nadrágéhoz stb. Nincs is túl sok ruhám, nem érzem szükségét. Egyszerűen nem köt le, hogy állítgassam a hajam, sminkeljek, meg órákig válogassak ruhák ezrei közül. Szép úgysem lennék (legalábbis magamnak nem tetszenék úgysem), akkor meg mit erőlködjek? Szerintem csúnyácska, szürke egérnek lenni még mindig jobb, mint erőltetetten divatosnak lenni ("hát, elég sz*rul áll, de mindenki ilyet hord", "ebben a cipőben mondjuk menni pont nem tudok, de a pasik szerint szexi", "vajon ennek a sminknek így kell kinéznie? dehát Niki Minajnak jól állt" stb).
5/6 anonim válasza:
Szerintem én vagyok az igénytelenség megtestesítője:D A hajamat az 1 héten egyszer ha megfésülöm, a sminkemet szinte sose mosom le teljesen(csak reggel amikor az arcomat is megmosom). Volt már rá példa, hogy pizsamában indultam el iskolába. A ruháim nagy többsége eléggé szakadt egyébként, de lef*som, mert imádom őket. Van egy elég sajátságos öltözködési(meg alap) stílusom, szóval ha veszek egy ruhát ami divatosnak számít, akkor én meg tudom mutatni a módját, hogy hogyan ne viseld :D Koszos... igen :D Leettem a nadrágom de még 2 napig vígan hordtam. Végülis iskolába nekem olyan mindegy. Kiöltözni sosem szoktam, csak hogyha nagyon muszáj. Legutoljára egyik ismerősöm esküvőjére rittyentettem ki magam, nyáron. :D Elmondani lehetetlen egyébként. :D
6/6 anonim válasza:
de ha tudod h ronda, minek öltözöl úgy? már bocs hogy én is kérdezek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!