Fekete, térdig érő szövetkabáthoz milyen cipő illik?
Figyelt kérdés
Nem rég vettünk fekete szöbetkabátot.Nagyon szép meg karcsúsított meg minden.Felvettem hozzá fekete farmert meg egy magasszárú fehér talpú fehér cipőfűzös ADIDAS cipőt,ami elég vastag és bőrből van.
Most ez hülyén néz ki?
Ja és a lakkcipőt inkább hagyjuk. 16/f
2012. dec. 8. 18:33
1/9 anonim válasza:
fekete cipő/bakancs, úgysem látszik, ha ráhúzod a fekete farmert. NEM lakk. De téli cipő mindenképpen, ha lehet, fekete bőr.
3/9 supra01 válasza:
Szerintem nagyban függ, hogy pontosan milyen a kabát. Lehet szövet, de sportos, akkor jó is lehet hozzá.
Egyébként most egy bakancs illik hozzá, ha cipőt nem akarsz.
4/9 anonim válasza:
Tornacipőt és edző/sportcipőt semmiképpen se. És fehér színt is hanyagold. Én is fekete bakancsra szavazok.
5/9 A kérdező kommentje:
Tudnátok képeket küldeni ilyen bakancsokról?
2012. dec. 9. 00:58
6/9 supra01 válasza:
7/9 supra01 válasza:
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Most vettem 27 ezerért egy nagyon jó Rieker Bakancsot.Fekete és nagyon elegáns...
2012. dec. 10. 19:55
9/9 supra01 válasza:
Gratula! Biztos klassz, képet tolhatnál:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!