Minőségi, elegáns, női ÓRA? Tudnál ajánlani?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy minőségi órát venni magamnak. Neked milyen van vagy milyet ajánlanál?
Nekem csak ezüst színű jöhet szóba, nem szeretem a csicsás, csilli-villi darabokat, inkább az egyszerű, de nagyszerű elv híve vagyok. Az árat tekintve max. 50 e forintra gondoltam.
2012. dec. 7. 09:08
1/1 anonim válasza:
én oda vagyok a fossil órákért, vannak ennél szebbek is, de ezüst színben nekem ez a best.
stílusban hasonló, esprit
ez kicsit más, nekem annyira nem is jön be, de ezekből is rengeteg van az espritnél.
vékony,erről anyukám jut eszembe
igazán elegáns, nőies, ez az óra az én személyes kedvencem. Nekem ilyen van, imádom. Remélem segítettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!