Csak szerintem kerül sok pénzbe télen öltözködni?
Én tavaly, sőt tavaly előtt se vettem szinte semmit mert minden téli cuccom jó volt még.
most viszont kellett kabát, sál-sapka, csizma.
és itt jön az, hogy kivagyok....
kabátot 14990.- ért vettem
sapka 1990.- ért
sál 2200.- ért
csizma 7500.- ért
És ez mind nem márkás.... Turikat is végijártam mert eredetileg ott akartam kabátot venni, de nem jött össze.
Ja, és akkor még akartam gatyát, pulcsikat, pólókat venni....hát majd a következő fizetésemből.
Lehet csak nekem fura, mert nem vagok kőgazdag de engem elkeserített hogy kb egy heti fizetésem ment el csupán az "alap" szükséges téli ruhákra.
Csizma 4OOO.- , kabát tavalyi, sál azt nem hordok nagyon meg saplát sem.. De van itthon...
Ja, és amugy meg nem kötelezö mimden évben ujjat venni...
Igen, nm kell minden évben újat venni.
Egy sálért, sapkáért tényleg nem sok az. Így egyszerre megvéve lehet, hogy soknak tűnik, de mondjuk jövőre nem veszed meg őket, hanem hordod.
Én annó 16.000-ért vettem kabátot, 3 éve hordom, sálat, kesztyűt szintúgy.
Ha valaki szétnéz rendesen akkor nem vesz 15ezres kabátot, annak semmi értelme.
Az én kabátom 2990 ft volt, hosszú, meleg, divatos. Sapkám nincs. Sálaimat 5-990 ft-ért vettem mindet. Csizmáim: platform bundás bokacsizmám 4900 ft, platform térdcsizmám pedig 3800 ft volt. Mind új, nem turis.
első válaszoló! hol vettél 4 ezerért csizmát?
Én Pesti vagyok, ezért itt elkérik mindennek az árát, nem márkás üzletekbe vásároltam és mégse usztam meg olcsóbban.
egyébként nem veszek minden évben újat, kabátot már kb 3 éve nem vettem, most is csak azért, mert kutyám szétcincálta az alját....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!