Milyen színű a téli szetted? (kabát, csizma, sál, sapka) Illik egymáshoz minden?
Bajba vagyok, mert vettem egy kabátot (világos aranybarnás) és nagyon megtetszett egy sapi amit meg is vettem, ez is passzol hozzá, de salát viszont nem találok :S ja és a csizám is barna, de az kicsit másabb árnyalatú barna.
nem akarok magamon annyi színt, hogy oldhatnám meg? vegyek inkább egy fekete csizmát, és fekete sapkát/sálat?
úgy talán már "harmonizál" az egész.
kabátom fekete szövet
sapka és a kesztyű egy szettben voltak, piros mindkettő
sál az fekete
csizma helyett ugyan bakancsot hordok, de amíg nincs nagy hó, addig fekete, aztán majd sötétzöld :D
egy fehér vagy fekete sál tökéletesen illene ehhez :D de szerintem egy mintás, vagy akármilyen színű sál is jöhet :)
15/l
sötét szürke szövetkabát
törtfehér sapka és sál
világos barnás csizma
drapp vagy sötétlila kesztyű
( sajnos a barna kabátot az orrom előtt vitték el )
15/l
kabátom fehér :)
sapkát nem hordok:)
sálam lila :)
csizma fekete :)
kesztyű lila :D vagy fekete váltogatom.:D
csizma-fekete
kesztyű-fekete
kabát-fehér
Kabát: fekete
Sál: fehér kék mintával
Sapka: fekete
Kesztyű: piros
Csizma: fekete
Nem illenek egymáshoz, de nem is érdekel... Anya vette nekem őket, és nekem tökéletesen megfelelnek a célra, vagyis hogy ne fagyjak szét. :D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!