14 éves lány vagyok, és már elkéne nekem a melltartó. A probléma az, hogy nincs anyukám, ezért ő nem tud venni. Viszont apával meg nem lehet. Azt mondja mindig hogy nekem még nincs ilyenre szükségem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Megvegyem magamnak?És ha véletlenül éppen meglát a melltartóban,akkor mit mondjak neki?(+apának nem mondhatom azt, hogy ez kell nekem mert különben lóg a mellem)Láttam egy boltban még direkt gyerekeknek való melltartót, de nem topot, hanem rendes melltartót.Már fel is próbáltam a barátnőmmel,de nem mertem megvenni. Segítsetek, légyszíves!2012. dec. 5. 21:05
11/13 anonim válasza:
Szerintem próbálj meg mégegyszer beszélni apukáddal. Hidd el, szerintem neki is ugyanolyan kínos ez, mint neked. Ha nyugodtan elmagyarázod neki, hogy te megérted, hogy szerinte nem kell, de neked viszont szükséged van rá, mert feszengsz nélküle és kényelmetlen már a melltartó nélkül lenned, akkor biztos megérti! Ezt mégicsak jobban tudod, mint ő. Elvégre neki nincsenek mellei. :)
Ahogy előttem írták, egy nőrokon vagy akár a barátnőd anyukája is biztos szívesen segít kiválasztani a megfelelő melltartót. :)
12/13 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat:) egyébként nincs nőrokonom se
2012. dec. 6. 19:16
13/13 anonim válasza:
Én is 14 éves lány vagyok, nekem anyum mondta mindig hogy még nincs rá szükségem, én is tartottam, hogy mi van ha meglát benne, de végül már nagyon zavart,és vettem egyet. Egy kis idő mulva aztán észrevette és nem lett különösebb baj belőle, megbeszéltük, és megértette. Biztos vagyok benne, hogy neked is sikerülni fog. De am meg ő így sem jön el velem, szóval én is dilemmába vagyok emiatt és csakhugom nőrokonom, akinek nics ebben tapasztalata szóval...:) de egyébként én szivesen elmegyek veled :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!