Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen színű gatyával néz ki jó?

Milyen színű gatyával néz ki jó?

Figyelt kérdés
Szerintetek 1 kék és 1 szürke supra society milyen szinűű farmerrel néz ki legjobban ?

2012. dec. 5. 01:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Tök mindegy. Akinek a supra society WTF? (úgy kellett rágugliznom) színe a fő gondja, az nálam úgy is felejtős.
2012. dec. 5. 03:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Az iskolában egy srác lilával vette fel. Ocsmány volt!
2012. dec. 5. 06:27
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem is rá kellett keresnem, de így utólag örülök is, hogy nem tudtam, hogy mi ez. Tényleg tök mindegy, hogy mivel veszed fel. Ez a cipőnek alig nevezhető dolog önmagában is rettentő ízléstelen és visszataszító. Gondolom te egy tizenéves gyerek lehetsz, szóval ezt úgy se érted, de majd pár év múlva rá jössz, milyen bohóc voltál. :)

24/F

2012. dec. 5. 07:59
 4/7 anonim ***** válasza:
jaja nekem is a google segített fogalmam sem volt, hogy mi is ez. Hát szerintem akármivel is veszed fel ízléstelen lesz, de ha nem akarsz bohócot csinálni magadból akkor inkább semleges és sötét színeket válassz.
2012. dec. 5. 11:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a kék szürkével/feketével, a szürke meg kékkel/feketével néz ki jól - így hagyományos párosításban, de próbálkozz, hátha van jobb is. Vagy úgy gondoltad, hogy az fél pár egyik kék, a másik fél pár meg szürke? :D:D:D
2012. dec. 5. 13:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát inkább feketével.
2012. dec. 6. 01:38
 7/7 supra01 ***** válasza:

Szerintem a kék szürkével nagyon jó . A szürke meg feketével, kékkel, mustár színűvel a tuti:d

Mind a kettő van neked?

2012. dec. 7. 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!