Mi a véleményetek erről a Converse-ről?
2009. aug. 19. 14:20
1/10 anonim válasza:
csajos szabása van sztem illik, bár a minta elég fiús
2/10 anonim válasza:
szerintem jó :) Converseben az a jó, hogy mindenki olyat vesz, ami tetszik neki, mert igazán nincs olyan, hogy fiús. oké pasikon azért durva lenne egy kis pillangós :D
3/10 A kérdező kommentje:
:D hát igen. =) Köszönöm a válaszokat. :)
2009. aug. 19. 14:49
4/10 anonim válasza:
nekem spec ez nem tetszik.
nekem az egyszerűbbek jobban bejönnek.
amúgy se túl lányos
de hát a te döntésed :)
5/10 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek a converse cipők,egyik se.
6/10 anonim válasza:
én imádom a converse cipőket de ez spec nem tetszik, de ha neked bejön akkor nyugodtan vedd fel. mindenki azt hord amit akar.
13/l
7/10 anonim válasza:
utálom a converse-t divatcipőőőő és minden mmásodik csajon az van:D ez a darab meg különösen ronda :D
de ha neked tetszik vedd meg neked kell h tetszen! :)
15l
9/10 anonim válasza:
nekem annyira nem jön be, de azért nemhiszem hogyha felveszed fiúnak fognak nézni :P
10/10 anonim válasza:
Én szeretem a Converse cipőket, van nekem is, ennek a fazonja jó, de a minta nekem pasis lenne, de ha a te stílusodhoz illik, akkor oké :) 18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!