Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A tini lányoknak nem tetszenek...

A tini lányoknak nem tetszenek a férfiasabb fiúk?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy bunkó,egoista,öntömjénező kérdés.De nekem már idősebb csajok mondták hogy egész férfias vagyok,egyszer egy 19 éves csaj is rámnyomult.(sajnos nem jöttünk össze) Magas vagyok,elèg izmos,átlagos arcú,általában farmert,bőrdzsekit viselek.Viselkedésre higgadt vagyok,nem keménykedek,de kiállok magamért.(persze tudok gyerekes is lenni) Vannak elveim amiket betartok,harcművészetet űzök,csellózok.A viselkedésemre is mondták hogy férfiasabb.De a saját korosztályomnak valamiért nem annyira jövök be.Az ő ideáljuk a vékony,kisfiús arcú,csőgatyás pasi.A 18 éves csajok már értékelnek de nekik túl fiatal vagyok.Szóval vannak olyan 15-17 éves lányok akiknek bejönnek az ilyen fiúk? 16/F
2012. dec. 3. 21:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Utálom a kis hülye pávákat.....

De talán az osztályomban is én vagyok ezzel így egyedül.

Jobban tetszik a te típusod.14/L

2013. jan. 13. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!