Tanga, francia vagy atom bugyi? Melyiket részesíted előnyben és miért?
tangát, ha megvan, és este alváshoz is franciát.
miér tangát? egyszer láttam 1 nőt, akinek bevágott a bugyi a seggébe... iszonyú gusztustalan volt. :S na, azóta hordok napközben tangát. :D
16/L
Tangát és a franciát szeretem/hordom csak. Főként a tangát:)
21/L
tanga. ha megvan, nappal akkor is tanga, éjjelre franciabugyi. szerintem sokkal kényelmesebb mint a többi, és a szűkebb nacikhoz is fel lehet venni.
15/L
Francia, szerintem az a legkényelmesebb. A tanga meg egyáltalán nem, de nagy ritkán azt hordok.
25L
sportos csipke nélküli francia
vagy az eccerű sima bugyi, ami nem atombugyi, oldalt vékonypántos, de nem tanga
Már bocsi, de miért csak ez a 3 választási lehetőség van? Tudod, hogy vannak olyan falatnyi normális bugyik is? Amik nem ATOMBUGYIK! Jó hogy nem már egyből mamabugyit írtál..
Utálom az ilyen szánalmas embereket, akik szerint csak az a 3 féle létezik.. [tanga, francia, és a nyakig felhúzható mamabugyi...]
Különben én is tangát hordok, de csak azért, mert általában szűk fekete szoknyában vagyok a munkahelyem miatt, és látszódna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!