Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit célszerű ha tartalmaz egy...

Mit célszerű ha tartalmaz egy lány ruhatára?

Figyelt kérdés
2009. aug. 18. 20:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
és 0-2 hosszúujjút hordtok egész télen?
2009. aug. 19. 13:57
 12/15 A kérdező kommentje:

köszönöm :)

utolsónak: télen lehet hordani rövidujjút is pulcsival... legalább egy fűtött helyen nem sülsz meg

2009. aug. 19. 14:27
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Az "egészen korrekt" válaszból kihagytam a zoknit/harisnyát, de gondolom a fehérneműket nem kell belesorolni (bár az extravagánsabb bugyik, csinibb harisnyák már önálló ruháknak számítanak bizonyos alkalmakkor), plusz a fürdőruha, de az megint speciális öltözék.
2009. aug. 19. 17:56
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem minden képen kell egy-két kosztüm amik jól kombinálhatók, ingek blúzok toppok. Egy a ruhákhoz illő átmeneti kabát egy szövetkabát és egy sportos kabát. Szinben összeillő cipők és táskák. sálak láncok karkötők. Farmerek szövetnadrágok blézerek egy két szoknya és vékony kötött pulcsik, kardigánok!

2010. márc. 4. 19:17
 15/15 anonim ***** válasza:

Korodtól függ meg a stílusodtól:) Ha fiatal vagy:

zipzáras pulcsik

farmerok

lazább pólók

rövidgatyók

miniszoknyák

dorkók

balerinacipők

csizmák

ha már felnőtt vagy:

néhány farmer+szövetnadrágok

bermudák

tunikák

nyári ruhák

szoknyák

magassarkúak

csizmák

balerinacipők

kötött cuccok

kardigánok

szerintem:)

2010. márc. 9. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!