Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk, lányok! Nektek tetszenek...

Fiúk, lányok! Nektek tetszenek a Supra cipők?

Figyelt kérdés

2012. dec. 2. 00:25
1 2 3
 11/23 supra01 ***** válasza:
57%

Nekem nagyon tetszenek!

Van is kettő darabom belőle:D

Neked is van? Milyen?

2012. dec. 2. 10:02
 12/23 anonim ***** válasza:
65%
Ez nagyban korosztálytól függ, annyira látszik a kommentekből, ki mennyi idős lehet...:)
2012. dec. 2. 14:03
 13/23 supra01 ***** válasza:
Na akkor tippelj:D
2012. dec. 2. 14:06
 14/23 anonim ***** válasza:
47%

Akik azt írták hogy nem tetszik, azok miért lettek lepontozva?

Istenem, ne ebben éljétek már ki magatokat, ráadásul pont egy olyan kérdésnél, ahol az egyéni vélemény számít.

Gratula, tipikusak.

2012. dec. 2. 14:06
 15/23 anonim ***** válasza:
ez tényleg szánalmas...
2012. dec. 2. 14:11
 16/23 anonim ***** válasza:
uh nekem bejonnek:)
2012. dec. 3. 07:47
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem továbbra sem korosztályfüggő :D Nyugodtan hordja, akinek tetszik (nyilván nem egy 40 éves fogja xD), és megy egyébként a többi cuccának stílusához. De hogy válaszoljak is a kérdésre, nekem több modell is nagyon bejön (Skytop II, TK Society, meg még 1-2).
2012. dec. 3. 09:16
 18/23 A kérdező kommentje:

Nekem azért tetszenek ezek a fajta cipők, mert tényleg rengeteg féle színből lehet kapni, van formájuk, nem jön szembe veled azért minden második ember benne. Én aranyszínűt szeretnék, szerintem nagyon jól néz ki.

Egy nike is belekerül ennek az árába, és volt, amelyikkel jól megjártam, pedig márkaboltból vettem.

22 éves vagyok, nem hiszem hogy csupán tinik hordják, ez hülyeség. Nem öltözöm sportosan általában, de néha jól esik egy kicsit lazábban.

2012. dec. 3. 19:01
 19/23 supra01 ***** válasza:
52%
Csak a félreértések elkerüléséért. A 47-48-as Suprákat nem 15 évesek veszik meg:D Szóval nem tinicipő!!!
2012. dec. 3. 20:34
 20/23 anonim ***** válasza:
Én imádom, főleg a Supra TK-t, eddig még senkin nem láttam olyan színűt, ami rajtam van, ráadásul nagyon extravagáns, feltűnő, ami nálam fontos egy cipő esetében, ellentétben a legtöbb fiúval, akiknél a cipő valami huszadrangú valami, és sajnos a többségnek borzalmas ízlése van a cipők terén. És én se tini vagyok, megjegyezném. :D
2012. dec. 13. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!