Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hölgyek! Öltözékem alapján a...

Hölgyek! Öltözékem alapján a jobb, vagy a rosszabb kategóriába sorolnátok?

Figyelt kérdés

Rap zene, az öltözék is ilyen stílus, gondolok ezekre:

[link]

[link]

Ilyen rucikban vagyok látható, tipikus rosszfiú. Tetszik ez a fajta ruházat nektek?

2012. nov. 30. 09:28
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem tetszik.
2012. nov. 30. 14:03
 22/35 anonim ***** válasza:
Undorító.
2012. nov. 30. 14:05
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

Látom még mindig sikered van, te rossz fiúk gyöngye. :D

30/0 az szép arány, biztos mindenki hülye és neked van igazad amúgy.

2012. nov. 30. 14:17
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Ilyesmiben a kisvárosi cigányok szoktak elmenni a "kultúrban" rendezett hétvégi dizsibe...
2012. nov. 30. 14:22
 25/35 anonim ***** válasza:

Kisvárosban lakok, nálunk csak a cigányok néznek így ki, hozzájuk illik is mert elég barnák...

Nevetségesnek tartom ezt az öltözködést, azt hiszem ennél minden jobb. Majd kinövöd ha megjön az eszed... most csak játszod a kemény gyereket, de ez el fog múlni.

2012. nov. 30. 16:12
 26/35 anonim ***** válasza:
brrrrr
2012. nov. 30. 18:51
 27/35 A kérdező kommentje:
Igen, hülyék... Már nem tudom, hogy miért itt próbálok normális infót találni, mert most néztem utána ennek az oldalnak, és 1-2 kérdésre adott válaszokat, és van egy ötletem... A gyk-t gyp-re kellene módosítani...
2012. nov. 30. 19:21
 28/35 anonim válasza:
68%

Kedves Kérdező!

Neked van igazad! Mindenki hülye, illetve csak irigyek Rád! Ők nem tehetik meg, hogy ilyen menő ruhákban járjanak, mint te! Ne foglalkozz a sok barommal! Csak azokat a véleményeket fogadd meg, amik a tieddel azonosak! Ezek a cuccok nagyok rajok, ha ilyeneket hordasz nagyon sikeres leszel, a hölgyeknek is tetszel majd! Arra majd azért ügyelj, hogy nehogy túlzásba vidd a csajozást! Nem kell visszaélni azzal, hogy a nők tapadnak majd rád!

2012. nov. 30. 19:29
 29/35 anonim ***** válasza:
Ez elég cigányos. Én elszörnyednék ha meglátnék valakit ilyenben.
2012. nov. 30. 19:34
 30/35 anonim ***** válasza:
Figyelj.. ha már kitetted a kérdést, akkor fogadd el a válaszokat. Azt hitted, hogy menô vagy, jól öltözködsz. 20 ember az ellenlezôjét válaszolta, és még neked áll fölljebb? Undorodok az ilyen emberektôl. Nagyon gyerekes vagy.
2012. nov. 30. 21:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!