Szerintetek magas a 10 centiméteres sarok 17 évesnek?
Nekem a ballagási cipőn volt 10cm-es 8.ban.
Ha belegondolunk nem annyira magas a 10cm.
Amúgy meg nem a sarok nagyságától függ,az hogy valaki ri*banc e... jó lenne ha nem kötné össze már az ember ezt ezzel... arra az emberre is mondod h rib*anc akin nincs magassarkú,mert úgy viselkedik.
A magassarkúnak van egy olyan kártékony mellékhatása, hogy huzamosabb idő után a csontok egymásra csúsznak és iszonyatosan tönkremegy a lábad.
Édesanyám nagyon régóta hord magassarkút. Mindig panaszkodik, hogy be van dagadva a lába és nagyon fáj neki. Hiába mondom, nem érti meg, hogy a magassarkútól van.
(Néztem róla egy előadást és mutogattak csúnya képeket, hogy a hölgynek össze voltak csúszva a csontjai. Ha lehet, akkor kihagyom.)
Ha ezzel lebeszélünk téged a magassarkúról, akkor szerintem nagyon magas. Az evolúció során nem tűsarkúhoz igazodott a lábunk csontozata. Inkább a puha talajhoz, amit puha ÉS LAPOS talpú cipővel tudsz leginkább utánozni.
Én nem hordok magassarkút és lám nem is fáj a lábam. :)
Persze nőies, szexi és vonzó egy magassarkú, pláne egy olyan nő lábán, aki vékony "sonkákkal" lett megáldva.
Nekem valamiért fontosabb az egészségem.
L/16
Mint mondtam, ez csak az én véleményem. És eddigi tapasztalataim szerint, egy normális, hétköznapi lány nem vesz fel ilyen cipőt, max ünnepségekre. Lehet, hogy nem r*banc az illető, de mindenki ezt gondolná róla.
A másik pedig, hogy nagyon nem egészséges, teljesen eldeformálódhat a lábad, később derék, ill. hátproblémáid lehetnek tőle.
De mindenkinek szíve joga, hogy mit vesz fel, és miben érzi jól magát, én csak válaszoltam a kérdésére, mivel megkérdezte, mi a véleményünk.
Az első válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!