Cosplay-t szeretnék, tanácsokat kérnék?
Először is találj egy karaktert, akit szeretsz, akivel tudsz azonosulni, és akinek igényesen el tudnád készíteni a ruháját.
Ha megvan, akkor már csk kreatívnak kell lenned! Netről rendelhetsz kész jelmezt is, de meg is varrathatod, illetve megvarrhatod te magad is. Pesti vagy? Ha igen, akkor itt találhatsz olcsó anyagüzleteket; én anno mindig a "Megbolondultunk" üzletekben vásároltam, bár jó sokat kellett mennem, mire egyben találtam megfelelő anyagot a ruhához.
A kiegészítőkkel ötletesnek kell lenni; szerintem cp-s oldalakon vannak, akik ajánlanak is ilyen szolgálatást, nézz utána!
Én csináltattam annak idején az egyik jelmezemhez igazi vasból kiegészítőket, hát, nem volt kényelmes, de jól nézett ki. Egy barátom ajánlott hozzá akkor egy szakembert, aki ilyennel foglalkozott (talán esztergályos volt, bevallom, ebben nem vagyok jártas).
Szóval csak légy kreatív, érdeklődj körbe ismerősök között vagy a neten, kitől tudnál segítséget kérni. Szerintem cosplayes fórumokon is jó ötleteket tudnak adni, ha elakadsz.
Sok sikert, és jó cosplayelést! Remélem, tudtam segíteni. :)
Egy ex-cosplayer
1komment: kösz nem :D majd ha elmultam 18 :) ... legalább 3x ;D
2/3komment: nem vagyok pesti, de bksz-el közlekedek, azzal nincs gond, tudnál ajánlani helyeket? a papír masé nekem még bonyolult, ^^" majd 2.x-ra vagy később és kösz az a válaszokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!