Kiment már a divatból a geek-style szemüveg?
Figyelt kérdés
2012. nov. 22. 16:50
1/11 anonim válasza:
Én még mindig szoktam látni pár emberen, meg jófajta boltokban is (pl. a Bijou Brigitte-ben)
2/11 anonim válasza:
Igazából sosem volt divat, pár feltűnési viszketegségben élő ember próbált ezzel kitűnni.
3/11 anonim válasza:
Sosem volt divat!Néhány HIPSTER viselte.
4/11 anonim válasza:
ez egy gyors divat volt szerintem és igencsak előnytelen a legtöbb embernek
5/11 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszotokat!!:)
[pedig nekem kajak jó áll!:(]
2012. nov. 22. 17:47
7/11 anonim válasza:
Ha ez vigasztal nekem nagyon tetszik.:)
8/11 anonim válasza:
Nekem van, és az emberek szerint nagyon jól áll... én vagyok a kivétel :D
De szeretem amúgy. Habár kezdem azt látni, hogy egyre jobban megy ki a divatból, bár nekem ez nem baj, mivel nem divat miatt hordom, nekem tényleg kell szemüveg. Ha meg már van, legyen stílusos :) Úgyis van egy másik, hétköznapibb keretem, felváltva hordom őket.
9/11 A kérdező kommentje:
igen, vigasztal, köszönöm!!:)
éés kedves előző, teljesen ugyan ezt gondolom mint te!!:) egyébként nekem is ilyen van, és azért hordom, mert ez áll jól. különben kimehet a divatból, akkor is ez fog jól állni!:)
2012. nov. 23. 16:38
10/11 anonim válasza:
szerintem van akinek jól áll :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!