1/10 anonim válasza:
átlagos..ezért fizetned kell 7 ezer ft-ot,amikor télen nem is tudod hordani mert 1 beázik,kettő rohadt vékony anyaga van innen látszik.
Ezt én nem nevezném csizmának annyi szent.
2/10 anonim válasza:
szerintem sem egy vatag csizma, nekem a téli minuszokban kevés lenne.
3/10 anonim válasza:
én jobban szeretem azokat a bokacsizmákat, aminek nincs ennyire "hegyes" orra. viszont a színe és az oldala szép.
4/10 anonim válasza:
Igen, szép. Csinos, de le fog fagyni benne a lábad, hacsak nem bundás-szőrös zoknival veszed fel. :D
[link] Én ilyet vettem és iszonyatosan meleg. Ha valakinek bejön a stílus, akkor csak ajánlani tudom, mert nagyon kényelmes és biztos nem fagy majd le benne senki lába. :D
(Igaz, hogy nem vízálló, de impregnáló sprével nekem ezt nagyon jól sikerül korrigálni egyéb cipőknél is.)
5/10 mmano88 válasza:
Szerintem jó. Tipikus olyan darab amit sokmindennel lehet variálni.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:D
2012. nov. 19. 21:10
8/10 anonim válasza:
Nem tetszik, főleg, hogy az orra koptatott.
9/10 anonim válasza:
Nekemtetszik. Egyszer mar ki is neztem magamnak de nincs ra penzem. Tenyleg meg fogsz fagyni benne én is csak unnelonek vettem volna
10/10 anonim válasza:
Nem rossz de szerintem csak kis lábon áll jól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!